Hearts Of Service

Hearts of Service is a group of young adults in Sri Lanka who does everything they can to empower and spread joy among people.

Here’s an interview I had with one of the co-founders of the group – Afra.

  1. How and when did this all start?

Answer: Isuri and I grew up together as schoolmates. [Lyceum International School, Wattala] We both were in the same class in Grade 1 and moving on to Grade 9, we were back together in the same class. Since then our friendship built, personalities developed and found ourselves with mutual passions to help build communities. In 2017, in aid of the flood victims we came together and since then we created a name, a logo and are continuing to pursue to change and creating a difference.

2. Did it start with the same amount of people there is now? If not, how did the community grow?

Answer: No. Initially, it was only the two of us, our families and our closest friends, but now we have a team of approximately 30 members and growing.

3. How many projects have you’ll accomplished so far?

HostGator Web Hosting

Answer: We have completed 3 projects. Recovery aid for flood victims in Matara, Blood donation camp at Wattala, student empowerment workshop program at Peliyagoda.

4. How much of work does it take per project? How long does it take to get everything prepared for each project?

Answer: Depending on the circumstances and matter of urgency, it could take 3 days to 3 months.

5. How early (from the day of the project) do you plan a project?

Answer: Sometimes not early enough but at the end of the day it’s matter of completing the project within the goal time.

6. What’s the best thing about each project?

Answer: The lives we could change and the smiles on people’s faces.

7. What’s your favourite project to date?

Answer: The student empowerment workshop at Peliyagoda.

8. How does a person join ‘Hearts of Service’ if they wish to?

Answer: They could drop a message on our Facebook page, stating their name and contact number.

9. What’s your advice for anyone who wants to start a ‘Hearts of Service’ of their own?

Answer: Be you, take a leap of faith and bid farewell to naysayers.

PropelleradsPopAds.net - The Best Popunder Adnetwork

Feel Free To Comment Here